Je voordelen:
  • Korting op je motorverzekering met je DVV-autoverzekering
  • Combineerbaar met de waarborg Lichamelijke ongevallen
  • Combineerbaar met de waarborg Diefstal en Brand

Burgerlijke aansprakelijkheid

Motorverzekering: waarom?

 

De motorverzekering BA van DVV verzekert je aansprakelijkheid. Dat betekent dat als je een ongeval in fout veroorzaakt, wij in jouw plaats zowel de lichamelijke als de materiële schade aan anderen vergoeden.

In België is een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid verplicht, ook voor motoren: zo ben je als bestuurder beschermd tegen de financiële gevolgen als je zelf een ongeval veroorzaakt.

Wist je trouwens dat je bij DVV recht hebt op een mooie korting bij beperkt sturen? Dat betekent dat je minder betaalt voor de premie van je motorfiets als ook je wagen bij DVV verzekerd is.

 


Je voordelen:
  • Combineer ze met polis lichamelijke ongevallen voor je eigen lichamelijke schade
  • Betaalbare premie voor de bestuurders van bromfietsen  

Burgerlijke aansprakelijkheid

Bromfietsverzekering: waarom?

 

De bromfietsverzekering BA van DVV verzekert je aansprakelijkheid. Dat betekent dat als je een ongeval in fout veroorzaakt, wij in jouw plaats zowel de lichamelijke als de materiële schade aan anderen vergoeden.

In België is een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid verplicht, zowel voor bromfietsen klasse A als klasse B: zo ben je als bestuurder beschermd tegen de financiële gevolgen als je zelf een ongeval veroorzaakt.